Hotel Restaurant Cuba Libre

Vijlen:

Hotel Restaurant Cuba Libre***

Cuba Libre in het Bergdorpje Vijlen is het eerste hotel-restaurant van Nederland in Cubaanse stijl!

Gezellige en ruime kamers bieden comfort na een dagje heerlijk genieten in het enige bergdorpje van Nederland. Het gaat om 13 kamers, waarvan er drie tevens kunnen worden verhuurd als gezinskamer. Ideaal voor gezinnen! Deze gezinskamers hebben een tussendeur.

Alle kamers hebben digitale televisie en toegang tot WiFi. En huisdieren graag even in overleg.We kunnen ook altijd een heerlijk Eat & Sleep arrangement voor u regelen. Bel of mail even voor een reservering op maat!

In ons restaurant kunt u heerlijke authentieke Cubaanse en andere Caribische gerechten eten. Wij serveren daarnaast Caribische en Spaanse tapas. Onze Caribische tapas komen regelrecht uit het kookboek van de grootmoeder van onze Arubaanse chef Kenneth. Zowel in Spanje als op de Cariben zijn tapas kleine hapjes waarvan er wel meer dan honderd soorten bestaan. Probeer eens ons tapas verrassingsmenu, een echte aanrader.

Vijlen, 21 december 2018.


Hotelsterren heeft vandaag officieel hotel-restaurant Cuba Libre in Vijlen een derde hotelster gegeven. De derde ster volgt na de verbouwing van de zaal naar zes nieuwe kamers met eigen badkamer. De nieuwe kamers bevinden zich op de begane grond en zijn daarmee makkelijk toegankelijk voor iedereen, tevens voor minder validen.


Adres: Mamelisserweg 16/18, 6294 NH, Vijlen
Telefoon: +31 43 3060206
E-mail: info@restaurantcubalibre.nl
Website: http://www.restaurantcubalibre.nl/